L.ma led mask

L.ma led mask

 

 

L.ma LED maska: neviditelná kúra pro viditelnou krásu

 

Vypadá to, že péče o pleť poslední roky nezná hranic, což potvrzuje i nejnovější high-tech LED maska L.ma, kterou můžete exkluzivně zakoupit na e-shopu byfemme.cz. Terapie světlem se totiž stává jednou z nejúčinnějších a také nejpopulárnějších metod, díky které docílíte pevné
a zdravé pleti zcela bez vrásek.

 

Maska vyzařující Kurerové světlo ve čtyřech vlnových délkách posiluje přirozenou pevnost pokožky, obnovuje její pružnost, sjednocuje tón pleti a posiluje její imunitu. Vše zcela bezpečně, komplexně a přímo zevnitř. Světlo totiž potřebuje k životu každá buňka v našem těle ke své obnově a energii. Pokud ho budeme vyzařovat na obličej, buňky z něj dostanou novou energii a mohou tak lépe a rychleji produkovat kolagen, pleť je vypnutá, svěží a méně náchylná k tvorbě vrásek.

 

Tato světová novinka produkuje konkrétně infračervené světlo, které je 100% bezpečné. Nevydává teplo a nevadí tak pleti ani při dlouhodobém užívaní (nehrozí žádná kontraindikace). Terapie tímto světlem se též někdy označuje jako neviditelná kúra, a to z toho důvodu, že spektrum o vlnové délce 940 mm lidské oko vůbec nevidí. Jeho pozitivní výsledky na pleti ale rozhodně nepřehlédnete.

 

Lma maska produkty a kosmetička

 

Dobrou zprávou pro nás všechny je, že pokožku poškozenou vnějším podrážděním lze obnovit. Jak? Pomocí 432 LED světel a 4 vlnových délek, které maska L.ma produkuje, a to nejen na obličeji, ale také třeba na krku. Žluté světlo snižuje zarudnutí pokožky a zlepšuje její bělení.

 

Vlnová délka totiž snižuje produkci melaninu, čímž pomáhá celkově sjednotit tón pleti. Červené podporuje produkci kožního kolagenu, které zlepšuje vyhlazení a pevnost pokožky. Ošetřením světlem o vlnové délce 830 mm sjednotíte tón pleti tak, že hyperpigmentace i jizvy po akné budou minulostí. LED světlo je však účinným prostředkem nejen v péči o pleť, ale pomáhá například i při rýmě a snižuje zánět vedlejších nosních dutin.

 

„Účinnost potlačení stárnutí pomocí LED světel byla ověřena v několika tezích a byla také potvrzena klinickými studiemi. Například červená vlnová délka je účinná při zvyšování pružnosti pokožky tím, že pomáhá kožním fibroblastům produkovat kolagen,“ popisuje Dr. Kim Hyeong-do. Podle něj je ideálním řešením masku používat hlavně pravidelně, a to nejlépe každý den. Obsahuje také UV sterilizační systém, který odstraňuje viry a bakterie, díky čemuž je maska i hygienická.

 

L.ma_0792   L.ma_0803