Co dělat, aby krémy fungovaly tak, jak mají...

shutterstock_1114578266

Nejdůležitější je příprava pleti. Bez ní nemá smysl cokoliv aplikovat. Tím máme na mysli vyčistit a srovnat PH a až poté aplikovat další produkty (sérum, maska, krém, fluid, apod.) Už jsme o tom mluvily na Instagramu @byfemme.cz, nicméně máme pocit, že bude dobré sepsat o tom článek.

Níže máte sepsanou rutinu pro Miracletox:

1. Aplikujte Cleanser – dle potřeby aplikujte množství cleanseru na vlhké ruce, promněte a poté vmasírujte do pokožky a smyjte.

2. Aplikujte Toner – VŽDY na vyčištěnou /odlíčenou pleť. Do dlaní nakapejte cca čajovou lžičku toneru, rozetřete v dlaních a poté jemně vtiskávejte do pokožky. Takto se do pleti dostane co má a hydratujete ji. Toner se nedává na tamponky, jak jsme zvyklé u jiných produktů. Tímto je pleť připravena na další pečující produkty.

3. Miracletox ampule – používáme JEDNOU TÝDNĚ/po 7 až 10 dnech
- naneste na obličej/krk/dekolt/oblast kolem očí jednu celou ampulku (nenecháváme nic „na příště“) a masírujte pokožku konečky prstů pro absorpci. Může se zdát, že je toho na aplikaci příliš, ale věřte, pleť vše absorbuje v plné míře. Po použití ampulky TOX si umyjte ruce, aby se zbytky nedostaly do jiných částí těla. Můžete dočasně cítit brnění po aplikaci i následující den.
- PO POUŽITÍ TOX AMPULE, NEPOUŽÍVEJTE ŽÁDNÉ OLEJÍČKY, OLEJOVOU KOSMETIKU, RETINOL, EXFOLIAČNÍ PRODUKTY – min. 3 dny

4. Miracletox Maska – je ideální použít ji poté, co jste aplikovali ampuli.
- Zklidňuje, hydratuje a podpoří účinky ampulky. V sáčku je hodně tekutiny, tudíž zbylý obsah můžete aplikovat na pleť vždy večer, dokud nespotřebujete (vydrží i na 3x) . Po sejmutí plátýnka zbytek tekutiny jemně vmasírujte do pleti/krk/dekolt. Masku byste měli používat min. 2x týdně, bez ohledu na aplikaci ampulek. Dopřejete jí spoustu výživy a hydratace!

5. Miracletox Feel Cream – aplikujeme denně, ráno/večer na celý obličej, oční okolí, krk i dekolt. I po použití masky! Maska není krém :o)

6. Miracletox Lifting Fluid – můžeme aplikovat denně na celý obličej nebo jen na místa, kde cítíme, že máme „problém“ ( bělení, odstranění vrásek, odstranění zarudnutí, liftingová funkce, akné). Po aplikaci fluidu následuje krém jako finální produkt.

28_Miracletox_Time_Rewind_Advanced_Homecare_01

 

Jako další možnost u nás na e-shopu můžete vybírat z těchto značek:

Cellstory

Cellstory Cleanser 60x 1ml | byFemme.cz + Cellstory Fluid 60ks 1ml | byFemme.cz

Thesera

A+ Epidermis Balance Foam - čistící pěna | byFemme.cz + Perfect Double Pearl Pack Cleanser 100ml | byFemme.cz + Thesera Hydraglow ampoule - Spray

 | byFemme.cz

 

 

Pokud budete potřebovat sestavit rutinu pro aktuální stav Vaší pleti, napište nám, rádi poradíme.

info@byfemme.cz

 

Mějte klidný den, váš team byFemme!