Thesera představuje formu liftingu pomocí tekutých nití

198_Hydroglow_cell_ampoule 800x800

Lifting z pohodlí domova!

 

Plastické operace a kosmetické úpravy jsou stále běžnější záležitostí. Co když si ale můžete dopřát kvalitní péči i z pohodlí domova a navíc neinvazivním způsobem? Korejská kosmetická značka Thesera představuje formu liftingu pomocí tekutých nití.

website-thesera-1 

Receptura od Thesery obsahuje mimo liftingových i spoustu zklidňujících a regeneračních složek, které neutralizují případnou přecitlivělost na užitou technologii.

Na lifting formou tekutých nití lze využívat vlákna syntetická, tedy umělá a vlákna přírodní. I umělých vláken se ale jedná o vstřebatelný materiál, který se používá kromě kosmetických indikací i v medicíně. Přírodní vlákna jsou zase typická tím, že kolem nich vzniká s výjimkou chitosanu různě vyjádřená zánětlivá reakce. Obě formy materiálu jsou ale poté aplikovány do hlubších vrstev pokožky: i tady si můžete zvolit cestu jak invazivní, tak neinvazivní. 

 

 

  • Syntetická vlákna

Konkrétně hojně používaný polydioxan, ale i například polyglactin910 (tzv. Vicryl), jež je však užívaný výhradně v medicíně jsou ideální v tom, že se rozkládají bez enzymů, tedy prostým rozkladem. To znamená, že okolo nich nevzniká zánět a vlákna jsou většinou dlouhodobě vstřebatelná. Právě díky tomu, že se vlákna rozkládají dlouhou dobu (polydioxanu to trvá až 180 dní) poskytují tak dostatečně dlouhou dobu k syntéze kolagenu, množení fibroblastů a účinek trvá dlouho. Tekuté nitě působí především mechanicky na buňky, které v kůži produkují kolagen – tyto buňky se jmenují fibroblasty. Dochází tak k relativně rychlé produkci kolagenu, což znamená korekci vrásek, vyhlazení pleti a veškerých kontur a současně je preventivně zamezováno tvorbě nových vrásek. A to se vyplatí!

Materiál tekutých nití také pleť fyzicky napíná a podporuje tak její pružnost. Nadzvedává problematické partie (například v oblasti mimických vrásek), díky čemu je pleť opticky mladší.

Nevýhodou této formy aplikace tekutých nití může pro některé být to, že je polydioxan aplikován injekčně, procedura je však kosmetická a nejedná se o operaci.

 

  • Přírodní vlákna

Další možností je aplikace pomocí přírodní chitosanové tekuté nitě. Výhodou je, že se nemusí aplikovat injekčně. Aplikace probíhá pomocí TDN technologie: ta ve svrchní vrstvě kůže vytvoří mikroskopické prostory (tunely), kterými cirkulují složky tekutých nití – například právě chitosanu. Chitosan tělo neumí enzymaticky rozkládat, a proto nedochází k zánětu. V tom rozhodně tkví obrovská výhoda chitosanu.

Základem této metody a užitého materiálu je tedy vytvoření mikroskopického tunýlku v kůži, aby mohly účinné složky prostupovat hlouběji do kůže a uplatnit tak liftingový efekt. To má kromě liftingové, ale také čistící funkci: rozpouští kožní maz a další odpadní látky. Mikroskopické tunýlky v kůži jsou tvořeny dvěma produkty: Epidermis Balance Foam a Dermis Balance Peelenser a ingrediencí, která je obsažena v obou těchto produktech: kyselina glykolová. Dalším krokem je aplikace chitosanové nitě, což zajišťuje High Tension Serum. Dalším krokem po aplikaci materiálu tekuté nitě je aplikace Hydra Boosteru, který zajišťuje cirkulaci a absorpci a následné utahování je zajištěno pomocí High Tension Gelu. Posledním krokem je výživa pomocí High Tension Ampulek.

 

Odkaz na produkty zde THESERA | byFemme.cz

 

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na info@byfemme.cz a rády vám zodpovíme a poradíme vaši individuální domácí rutinu.

 

Váš team byFemme

 

208_Thesera_Growth_capsule_ampoule 800x800 197_A_Edpidermis_balance_foam 800x800 199_mela_touch_on_ampoule_s_rum 800x800 200_Mela_touch_on_pro 800x800

 201_Melting_Thread_eye_neck_cream 800x800 203_Perfect_double_pearl_pack_cleanser 800x800_small 205_Revital_cell_ampoule 800x800 206_Superbly_shape_holding_mask 800x800

207_Thesera_BBAERA 800x800 209_Thesera_the_of_Zorro_B_tox_ampoule 800x800