Korejská kosmetika: proč byste s ní měli začít i vy?

Miracletox_ampule tvář

To, že je Jižní Korea lídrem v přístupu k péči o pleť, není žádná novinka. Korejské brandy zaplavují kosmetický trh po celém světě, a to právem! V čem tkví její kouzlo a proč byste s jejím používáním neměli otálet ani vy?

Sedí zkrátka každému

Korejská kosmetika je známá také pod zkratkou K-beauty a věnovat pozornosti by jí měli zejména (ale ne výhradně!) ti, kteří mají problematickou pleť, trápí je akné či červenání pleti. K-beauty je totiž vhodná pro všechny typy pleti!Klade důraz na šetrnost a jemné, hojivé produkty, které pomohou pleti k dlouhodobým výsledkům.

Neustálý progres

Skin Care zažila během pandemie Covid-19 neuvěřitelný boom. Všichni jsme byli doma a chtěli o sebe pečovat. Proto se standard zvýšil, stejně jako počet kosmetických firem a značek. Kvůli dravé konkurenci se výrobci snaží neustále zlepšovat, korejské laboratoře neúnavně testují, patentují a zkouší neustále přijít na trh s další žhavou novinkou. Sociální sítě navíc poskytují instantní a nekompromisní feedback spotřebitelů, a výrobci tak mohou zohlednit jejich požadavky téměř okamžitě.

A výsledek? Účinné, šetrné a elegantní produkty.

Denní rituál

Během pandemie, kdy měla většina z nás mnohem více volného času než předtím, jsme se taky naučili naší pleti věnovat čas.

Z péče o ní jsme se naučili dělat rituál a taky si ho pořádně užít! V Koreji je normální, že se o svou pleť stará každý – ať už je mladý, starší, muž nebo žena. Korejská kosmetika proto zohledňuje fakt, že si zákazník chce tuto chvilku pro sebe náležitě vychutnat a poskytuje nejen širokou nabídku produktů (od sér, přes zábaly až po LED masky), ale také krásná balení produktů, které vám zážitek zpříjemní stejně jako rozveselí vaši kosmetickou poličku.

Odvažte se

Součástí K-beauty je i použití netradičních ingrediencí: copak by někoho napadlo před pár lety používat masku se šnečím slizem, odpadem z rybích šupin, rašelinou nebo zlatem?! Všechny tyto ingredience mají však blahodárné účinky a právě korejská kosmetika nás naučila se jich nebát a plně využívat všech jejich benefitů.

Vyberte si z široké nabídky produktů korejské kosmetiky na Byfemme.cz!